Kleur specialist

Wat biedt Glow Salon aan!

We bieden de hoogste kwaliteit door kennis van de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Dit doen we met oog voor detail. We letten op de gezondheid van het haar en nagels.
Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, goed te kijken naar het gezicht en zorgvuldig het kleurtype te bepalen, komen we tot de perfecte haarkleur.
Daarnaast volgen we de laatste trends en volgen we intern en extern regelmatig trainingen. Zo blijven we scherp en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche,
We verven je haar van de punten tot de wortels in een mooie, gezonde, uniforme kleur.
kleuren is Onze specialiteit!! ....Multicolor hair , balaye , ombre , framing hair lights ,highlights ,low lights en voor dit speciale effect of om die sexy sun-kissed look te creëren.

Color Specialist

15 minuten Color intake gesprek
Gratis
is een intake gesprek gratis ?
het antwoord is heel simpel ....Ja!
tijdens een intake gesprek kijken wij samen wat u wensen zijn,
qua hairstyle,haarkleur en wat zijn de mogelijkheden om naar je gewenst look te krijgen op een sessie of meer .altijd realistisch, honest, en met alle de liefde.
Color Roots
55,10
inclusief een quick dry ( föhnen is niet inclusief )
Color all the way (root tot punt)
75,10
nieuwe full basis kleur van root tot punt voor kort |medium haar , quick dry is inclusief (föhnen is niet inclusief ) . toeslag bij lang dik haar.
Coupe soleil | kort haar
87,10
geldig voor full hairlights om super kort haar
inclusief kleurspoeling , verzorging producten & hand drogen.
Standaard Highlights
151.60 v.a
full head folies 2 uur werk inclusief toners
Contour folies | Framing hairlights
151.60 v.a
1uur folie werk
Inclusief roots melt & toners
(föhnen is niet inclusief ) .
French Balagaye
301.60 v.a.
WAT IS BALAYAGE PRECIES?
Balayage geeft je look een sunkissed effect. Dit komt doordat de kleur wordt aangebracht op de oppervlakte van je haar. Dit geeft als resultaat dat je coupe subtiele lichtere delen in de lengtes bevat. Met de balayagetechniek wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren. Het resulteert zich hierdoor in een subtiel ombre effect in de vorm van highlights. Balayage ziet er heel natuurlijk uit en je hoeft je niet meer druk te maken over uitgroei.

De kleurtechniek kan zowel bij bruin, zwart, blond en rood haar worden toegepast. Tevens staat balayage bij elke haarlengte mooi. Daarnaast ziet je haar met balayage er veel minder geverfd dan bij highlights. Dit komt doordat alle tinten die in je haar worden gezet perfect in elkaar overlopen.

*prijs wordt berekend per uur.
bij kort haar minimaal 2 uur folies
1 uur root melt & tonen ,
prijs begin met een vanaf,
totaal is altijd afhankelijk van de hoeveelheid en lengte van het haar,
boek van tevoren een advies gesprek.

Kleur correctie
90,00 v.a.
zwarte verf / verkeerde kleuren eruit halen zonder blonderen , u wordt geadviseerd wat het beste voor u past straks voor de nieuwe kleur , Behandeling is berekend per uur.
Toners
26,60 v.a.
Highlights per folie
6.00
inclusief kleurspoeling, verzorging producten & hand drogen .
*prijs is per stuk / folie
Lowlights per folie
4.50
KERATINE BEHANDELING
251.60 v.a.
Ga voor glad, zacht en pluisvrij haar met de keratine behandeling . Filmsterren, modellen en influencers zweren er niet voor niets bij. Een keratine behandeling – ook wel Brazilian blow-dry genoemd – tovert zelfs de meest stugge en onhandelbare lokken om in een zijdezachte, steile coupe. De behandeling vult de aanwezige keratine in het haar aan, waardoor het haar wordt gevoed. Hierdoor wordt het haar niet alleen gladder, maar ook gezonder én glanzender. Bovendien ontvang je na je behandeling de speciaal voorgeschreven shampoo waardoor je tot vier maanden lang kan genieten van het resultaat. Besluit je binnen vier maanden een herhaal behandeling te nemen, ontvang je bovendien een mooie korting, omdat er binnen deze periode nog Keratine-product van de vorige behandeling in je haar zit.
100% natuurlijke keratine producten uit Brazilië


Gegarandeerd* 3 maanden lang glanzend stijl haar

De enige echte Braziliaanse Keratine behandeling
Bij een Braziliaanse keratine behandeling wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke niet-permanente keratine. Het product vermindert het kroezen en pluizen van de haren en maakt het gladder en zachter. Daarnaast blijven de zwavelverbindingen in het haar heel. Net zoals bij lichaamseigen keratine verdwijnt de Braziliaanse keratine geleidelijk uit het haar.
Prijzen keratine behandeling:

De prijzen die in onderstaande tabel worden genoemd zijn vanaf prijzen,
omdat iedere klant anders is. Kom je voor het eerst? Dan is het belangrijk dat je eerst een gratis en vrijblijvende advies gesprek hebt van 15 minuten. We bekijken je haar en stellen het behandelplan van je Keratine Behandeling vast, en bepalen de uiteindelijke prijs, zodat je weet wat je kunt verwachten. De prijzen zijn bovendien inclusief de zeer belangrijke thuis-verzorging: je ontvangt een fles speciale shampoo om er voor te zorgen dat je lang resultaat zult houden.

Prijzen Keratine Behandeling
* Extra Kort Haar
Keratine Behandeling
(zonder knippen)
vanaf € 250
* Standaard Keratine Behandeling
(zonder knippen)
haar tot op schouder
vanaf € 349
* Extra Lang /Dik Haar (*)
Keratine Behandeling
40 cm en langer
(zonder knippen) vanaf € 399
* Voor extra lang of dik haar geldt een toeslag. Er wordt meer product gebruikt en de arbeidsintensiviteit is hoger. Maak een gratis adviesgesprek om een definitieve prijs te ontvangen.

Maak online een afspraak
Wil je vier maanden lang genieten van glanzende en gladde haren? Maak snel en eenvoudig een afspraak bij onze Braziliaanse specialist Om je een beeld te geven bij de mogelijkheden raden we aan om voorafgaand aan de behandeling een gratis adviesgesprek te boeken, zodat onze topstylist je alles kan vertellen over het resultaat. Daarnaast ben je als vanzelfsprekend in de gelegenheid om vragen te stellen.
voor meer informatie, ga naar onze blog en lees verder wat te verwachten van deze behandeling.

Maak een afspraak

Bel ons of vul het onderstaande formulier in en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact me je op.


    ONTDEK ONZE PRODUCTEN

    Onze producten
    We gebruiken KIN cosmetics producten, een salon exclusieve merk . Daarnaast gebruiken we onder andere Babyliss 4rtists, M·A·C cosmetics , Marc Inbane , Balmain hair couture ,  Dessata ,  O·P·I producten en meer .