Kleur specialist

Wat biedt Glow Salon aan!

We bieden de hoogste kwaliteit door kennis van de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Dit doen we met oog voor detail. We letten op de gezondheid van het haar en nagels.
Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, goed te kijken naar het gezicht en zorgvuldig het kleurtype te bepalen, komen we tot de perfecte haarkleur.
Daarnaast volgen we de laatste trends en volgen we intern en extern regelmatig trainingen. Zo blijven we scherp en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche,
We verven je haar van de punten tot de wortels in een mooie, gezonde, uniforme kleur.
kleuren is Onze specialiteit!! ....Multicolor hair , balaye , ombre , framing hair lights ,highlights ,low lights en voor dit speciale effect of om die sexy sun-kissed look te creëren.

Kleur specialist

Color Consultation ( 10 minutes)
Gratis
Advies is altijd gratis, en we geven het met plezier!
Verven Uitgroei behandeling
53,50
inclusief een quick dry ( föhnen is niet inclusief )

vraag voor de loyaliteit card
koop in een keer 4 verf uitgroei behandelingen en krijgt de 5de GRATIS!
Combineren is mogelijk met andere behandelingen
voor meer informatie stuur ons een email.

Basis kleur van aanzet tot punten
73,50
nieuwe full basis kleur van root tot punt voor kort |medium haar , quick dry is inclusief (föhnen is niet inclusief ) . toeslag bij lang dik haar.
Coupe soleil | kort haar
85,50
We baseren de prijs op de lengte en hoeveelheid van je haar,
prijs is voor uitgroei van hair lights / lowlights (uitgroei van een maximaal van 3cm )
prijs ook geldig voor full hairlights om super kort haar
inclusief kleurspoeling , verzorging producten & hand drogen.
Natural Highlights
125.50 v.a
u wordt geadviseerd wat het beste voor u past ,We baseren de prijs op de lengte van je haar , inclusief toners , verzorging producten.
Beautiful Balagaye
70.00 per uur
u wordt geadviseerd wat het beste voor u past , inclusief toners , verzorging producten.
*prijs wordt berekend per uur totaal is afhankelijk van de hoeveelheid en lengte van het haar.
Creatieve Kleuren
70.00 per uur
u wordt geadviseerd wat het beste voor u past , inclusief toners
*prijs wordt berekend per uur totaal is afhankelijk van de hoeveelheid en lengte van het haar.
Kleur correctie
70,00 v.a.
zwarte verf / verkeerde kleuren eruit halen zonder blonderen , u wordt geadviseerd wat het beste voor u past straks voor de nieuwe kleur , Behandeling is berekend per uur.
Toners
70,00 per uur.
Highlights per folie
5.50
inclusief kleurspoeling, verzorging producten & hand drogen .
*prijs is per stuk / folie
Lowlights per folie
3.50
KERATINE BEHANDELING
250.00 v.a.
Ga voor glad, zacht en pluisvrij haar met de keratine behandeling . Filmsterren, modellen en influencers zweren er niet voor niets bij. Een keratine behandeling – ook wel Brazilian blow-dry genoemd – tovert zelfs de meest stugge en onhandelbare lokken om in een zijdezachte, steile coupe. De behandeling vult de aanwezige keratine in het haar aan, waardoor het haar wordt gevoed. Hierdoor wordt het haar niet alleen gladder, maar ook gezonder én glanzender. Bovendien ontvang je na je behandeling de speciaal voorgeschreven shampoo waardoor je tot vier maanden lang kan genieten van het resultaat. Besluit je binnen vier maanden een herhaal behandeling te nemen, ontvang je bovendien een mooie korting, omdat er binnen deze periode nog Keratine-product van de vorige behandeling in je haar zit.
100% natuurlijke keratine producten uit Brazilië


Gegarandeerd* 3 maanden lang glanzend stijl haar

De enige echte Braziliaanse Keratine behandeling
Bij een Braziliaanse keratine behandeling wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke niet-permanente keratine. Het product vermindert het kroezen en pluizen van de haren en maakt het gladder en zachter. Daarnaast blijven de zwavelverbindingen in het haar heel. Net zoals bij lichaamseigen keratine verdwijnt de Braziliaanse keratine geleidelijk uit het haar.
Prijzen keratine behandeling:

De prijzen die in onderstaande tabel worden genoemd zijn vanaf prijzen,
omdat iedere klant anders is. Kom je voor het eerst? Dan is het belangrijk dat je eerst een gratis en vrijblijvende advies gesprek hebt van 15 minuten. We bekijken je haar en stellen het behandelplan van je Keratine Behandeling vast, en bepalen de uiteindelijke prijs, zodat je weet wat je kunt verwachten. De prijzen zijn bovendien inclusief de zeer belangrijke thuis-verzorging: je ontvangt een fles speciale shampoo om er voor te zorgen dat je lang resultaat zult houden.

Prijzen Keratine Behandeling
* Extra Kort Haar
Keratine Behandeling
(zonder knippen)
vanaf € 250
* Standaard Keratine Behandeling
(zonder knippen)
haar tot op schouder
vanaf € 349
* Extra Lang /Dik Haar (*)
Keratine Behandeling
40 cm en langer
(zonder knippen) vanaf € 399
* Voor extra lang of dik haar geldt een toeslag. Er wordt meer product gebruikt en de arbeidsintensiviteit is hoger. Maak een gratis adviesgesprek om een definitieve prijs te ontvangen.

Maak online een afspraak
Wil je vier maanden lang genieten van glanzende en gladde haren? Maak snel en eenvoudig een afspraak bij onze Braziliaanse specialist Om je een beeld te geven bij de mogelijkheden raden we aan om voorafgaand aan de behandeling een gratis adviesgesprek te boeken, zodat onze topstylist je alles kan vertellen over het resultaat. Daarnaast ben je als vanzelfsprekend in de gelegenheid om vragen te stellen.
voor meer informatie, ga naar onze blog en lees verder wat te verwachten van deze behandeling.

Maak een afspraak

Bel ons of vul het onderstaande formulier in en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact me je op.


    ONTDEK ONZE PRODUCTEN

    Onze producten
    We gebruiken KIN cosmetics producten, een salon exclusieve merk . Daarnaast gebruiken we onder andere Babyliss 4rtists, M·A·C cosmetics , Marc Inbane , Balmain hair couture ,  Dessata ,  O·P·I producten en meer .