Nog een diploma in de pocket….

We trained and keep up to the highest standards on education, in the latest trends to ensure that you, our valued customer receive beautiful, modern hair cutting ,colouring services with a quality of work that is synonymous with excellence. 

after an almost week of intense education in Sassoon academy in London ,uk … I come back home with my skills and senses more sharp than ever.

Mega trost om een diploma te krijgen van een van de meest prestigieuze scholen ter wereld, Sassoon academie ( Van de wereldberoemde kunstenaar en kapper Vidal Sassoon.)

Voor elke serieuze kapper Vidal Sassoon was een grote inspiratiebron en synoniem van respect.

in de 90’s mijn schoonvader Hans Boudewijn, was een van de eerste importeurs in Nederland van Japanse scharen voor kappers, met zijn bedrijf ‘Boudewijn cosmetics’, ook bracht hij merken op de Nederlandse markt zoals Nexxus , Alcina en de allereerste eigen haircare lijn van Vidal Sassoon met een nieuwe concept van luxe professionele haircare producten voor de kapper.

Mijn schoonvader leverde niet alleen de eerste professionele haircare producten maar heeft ookVidal Sassoon en team naar Nederland gebracht voor shows en educatie.

Hier een paar fotos uit het mooie verleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak

Bel ons op 06 - 39801716, stuur een Whatsapp of vul het onderstaande formulier in en we nemen op werkdagen zo snel mogelijk contact met je op.